Търсене

Търсене

Your Cart

No products in the cart.

10 причини да изберем DEKO di marmo

1. Настилката има дрениращ ефект

По време на процеса по полагане се образуват минимални празнини, които позволяват водата да се оттича. Точното съотношение между смола и мраморна фракция в комплекта DEKO di marmo гарантират, че мраморните камъчета, ще са добре покрити със смола, така че да са сигурно и здраво захванати едно за друго и в същото време няма да се запушат празнините между камъчетата.

2. Естетична е

Kамъчетата в комплекта DEKO di marmo са от естествен мрамор, добиван от кариери в Италия. Това означава, че предлаганите цветове са натурални, а не допълнително оцветени.

3. Устойчива е на атмосферни влияния

Настилката не се размеква в летните горещини, нито променя цвета си с течение на времето. Свободната циркулацията на въздух между камъчетата в настилката, способства за по бързото разтапяне на снега през зимата.

4. Устойчива е във времето

Здравината на мрамора гарантира устойчивостта на покритието.

5. Изисква минимална поддръжка

Достатъчно е редовно помитане на настилката и измиване с водоструйка, за да я запазите като нова за дълго време.

6. Поддържа водния баланс

Докато при другите настилки, дъждовната вода се отвежда в канализацията, то при DEKO di marmo е възможно водата да се дренира през настилката и да се отвежда в почвата.

7. Предотвратява появата на стояща вода (локви)

Дрениращата функция позволява бързото изтичане на водата от повърхността.

8. Намалява ефекта на „топлинен остров“

Топлинните острови се получават, когато твърдите повърхности, като асфалт и бетон, абсорбират и съхраняват топлина в следствие на продължителното нагряване от слънцето. Благодарение на отворената си структура DEKO di marmo позволява на почвата отдолу да „диша“, което намалява повърхностните температури и по този начин намалява ефекта на „топлинния остров“.

9. Предлага се в разнообразие от естествени цветове

Настилката DEKO di marmo се предлага в различни цветови нюанси, подходящи за оформяне на всякакъв тип зони.

10. Комфортна е

Облата структура на камъчетата придава усещане за комфорт. Калибровката позволява и постигането на максимално уплътнителен ефект и лесно подравняване на настилката при полагане.