Търсене

Търсене

Your Cart

No products in the cart.

Какво правим

Бои и Покрития

В Четири Основни Направления

Непрестанно разширяващата ни се продуктова гама включва продукти в четири основни направления – За дома, За строителството, За индустрията и За авторепаратура.  

Нашите утвърдени брандове Леко, Spirit, Casa Bella, Mefisto, Protecta, Timmer, Deko professional, Klar и Uber са силно разпознаваеми на пазара и се ползват със заслужено доверието от българските потребителите. 

Над 26 хил. тона

произведена продукция на година

Над 15 хил. тона

бои и лакове на водна основа на година

Над 6 хил. тона

бои и лакове на алкидна основа на година

Над 4 хил. тона

мазилки на година

Научно-изследователска дейност

В Оргахим

Ние активно инвестираме в научно-изследователска си дейност, за да удовлетворим търсенията на нашите клиенти и да усъвършенстваме формулите на нашите продукти. Водим химическата индустрия към постоянно развитие и непрекъснато се опитваме да предоставим добавена полза за обществото.

 

Корпоративна Социална Отговорност

В Полза на Обществото

Стремим се и търсим постоянно нови възможности да сме полезни на обществото чрез включване в или създаване на инициативи, които включват “Spirit трансформации – Cool библиотеки” с обновяване на училищните библиотеки, „Убий скоростта, спаси дете“ с пребоядисване на маркировката на пешеходни пътеки, “We All Write” с подкрепа към съвременното градско изкуство и превръщането на градската среда в цветни галерии на открито.