Търсене

Търсене

Your Cart

No products in the cart.

Цветни фасади за красива градска среда

За инициативата

Цветни фасади за красива градска среда

Изборът на подходящ цвят за фасадата е важен не само естетически и емоционално. Има още една причина, която трябва да имаме предвид за това решение. За разлика от интериора, обновяването на фасадата е трудоемко начинание, което правим на големи интервали от време. Така дълго се налага да живеем с избора, който сме направили между предпочитания, правила, вкус и регламенти. За да избегнем грешки при избора на цвят за фасадата е хубаво да се доверим на експерти в областта.

Ние, от DEKO professional, заедно с професионалисти в областта на архитектурата и дизайна на сгради, изготвихме цветни колекции за различни типове еднофамилни къщи, защото всяка от тях оформя ландшафта на населените места и начина, по който изглеждат те.

Целта ни e да улесним клиентите в процеса на избор на подходящ цвят за фасадата, като по този начин да окажем и благоприятно въздействие на заобикалящата ни среда.

Участници в проекта

нашите професионални консултанти

Инж. Еми Маджирска, Интериорен дизайнер
„Избирайки облика и визията на своя дом отвън, ние подсъзнателно открехваме едно малко „прозорче“ към нас самите.
За някои хора това са просто цветове, но всъщност това е начин на себеизразяване - съгласие, понякога - бунт.
Бъдете смели и непоколебими - ние сме изборите, които правим!"
Архитект
Мария Барбудова
„Фасадата е визитната картичка на една сграда. Тя определя първото впечатление от постройката и подчертава индивидуалността на нейните обитатели. Изборът на цвят за фасадата зависи от много фактори - обем, географско разположение, околна среда, постройки в съседство. Важно е хармонично да се съчетаят фасада, покрив и градина“
Арх. Митакева и Арх. Арнаудов, Проектта Студио
„Изборът на фасадни цветове е отговорна задача, изискваща съобразяване с особеностите на самата сграда. Често пъти цветовете на голямата фасада изглеждат по-различно отколкото в малкия каталог и затова е необходим опит и внимание при подбора на цветови комбинации. Затова винаги съветваме да се обърнете към специалист, когато Ви предстои такава задача“

Предложенията на професионалистите

стилни цветови съчетания за различни типове сгради